5.27.2012

destination SKG - ΕΡΓΟΝ από τον Δημήτρη Κοπαράνη

Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το τσίπουρο και τους μεζέδες που ετοίμασε για εμάς ο Δημήτρης Κοπαράνης στο μεζεδοπωλείο του ΕΡΓΟΝ, στο Sani GOURMEΤ. Ναι, ναι, πριν μερικά χρόνια δήλωνε ότι δεν είναι μάγειρας αλλά από τότε πολλά άλλαξαν και αυτός εξελίχθηκε. Όπως άλλωστε κάνει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και θετική σκέψη. Γιατί όποιος γνωρίζει τον Δημήτρη ξέρει ότι είναι φίλος όταν χρειάζεται, μάγειρας όταν βρίσκει κουζίνα, δημοσιογράφος όταν ανακαλύπτει ένα θέμα, και πάνω από όλα food blogger στην καρδιά. Δείτε, λοιπόν τι φάγαμε, και προσπαθήστε να μην ζηλέψετε!


Αλλαντικά όπως τσορίθο ελληνικό, μορταδέλα και φοβερό χοιρινό, συνοδεία της αξέχαστης μουστάρδας της έκθεσης της Θεσσαλονίκης. Κάποιοι την θυμόμαστε ακόμη!

Αλλείματα καταπληκτικά με λαζανόφυλα από την Χίο.Τα τρώμεκαι αντί για γαριδάκια! 
Καταπληκτικά τυριά!ξέρετε...από αυτά που έχουμε και δεν τα γνωρίζουμε...

Σαγανάκι με γαρίδες μιαμ, μιαμ!

Τυρί παναρισμένο με βρώμη και παπαρουνόσπορο, συνοδευόμενο με γλυκό κυδώνι. Εδώ με φόντο την Γεωργία Δώδου της Sani και την Μάιντα Τερζιάν της Vodafone.

Μακαρούνες με υπέροχη ελληνική γεύση!

Υπέροχη πίτα χωρίς φύλο, που έφτιαξα και εγώ μετά με κολοκύθι πάνω κάτω, ανθότυρο και δυόσμο.

 Και φυσικά το μπιφτέκι...αχ αυτό το μπιφτέκι όλα τα λεφτά!
Μέχρι και γλυκό έφαγα! Ποιος, εγώ που μένω ασυγκίνητη σε κάτι τέτοια! Αλλά είχα πάρει φόρα! Οι μικρές καρδάρες είχαν από κρέμα καφέ, μπισκότο μαι λουκούμι,

μέχρι cheesecake!

Εντάξει...το παραδέχομαι δεν ήταν ένα απλό τσίπουρο...και όλο λέω ότι θα τα χάσω αυτά τα τέσσερα κιλά, αλλά τι τα θέλεις...δεν το βλέπω...


No comments: