Τρούφα...η ελληνική!

Εδώ και μερικά χρόνια, παρατηρείται μια φιλόδοξη προσπάθεια στην Ελλάδα για καλλιέργεια και επεξεργασία μιας απίστευτης λιχουδιάς. Της τρούφας! Φιλότιμοι καλλιεργητές, στην πλειοψηφία τους όχι αγρότες, επενδύουν σε αυτό το διαμάντι της γεύσης, αλλά και στον παραδοσιακό τρόπο εύρεσης του, δηλαδή τους σκύλους - κυνηγούς τρούφας. Ανάμεσα σε αυτούς που ασχολούνται με το μοναδικό αυτό προϊόν, ξεχωρίζει η troufaplus , τόσο για την υπό συγκεκριμένους ποιοτικούς όρους καλλιέργεια της, όσο και για τα υπέροχα προϊόντα της, όπως τα παρακάτω:
ψιλοκομμένη τρούφα

σάλτσα με μανιτάρια πορτσίνι και φουντούκι

σάλτσα με μανιτάρια πορτσίνι και τρούφα
Η κυρία Παυλίνα Κλαδοπούλου, της troufaplus φρόντισε να εφοδιάσει κάθε βαζάκι με οδηγίες αλλά και συνταγές, ώστε να προστατεύσει το πολύτιμο περιεχόμενο του από αλλά και τον αγοραστή από λάθος χρήσεις. Θα βρείτε ακόμα την ιστοσελίδα άκρως ενημερωτική, όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και γενικότερα για το ίδιο το προϊόν. Τα προϊόντα δυστυχώς, βρίσκονται προς το παρόν σε καταστήματα της Αθήνας, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα δούμε σύντομα και στην Θεσσαλονίκη, ενώ θα λειτουργήσει και ηλεκτρονικό κατάστημα. Αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα συλλεκτικά γαστρονομικά κοσμήματα στην κουζίνα σας.

(Οι φωτογραφίες ανήκουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας)

Comments

Popular Posts