Τέχνη Αλυπίας

Photobucket


Ένα υπέροχο κρασί χρυσό σε γεύση και χρώμα, με πρασινωπές ανταύγειες, ήπια εχθές και έγινε η ζέστη της μέρας πιο υποφερτή μονομιάς. Το αρωματικό Sauvignon, τέλεια εξισορροπημένο από το όξινο ασύρτικο, γέμισαν το στόμα με ένα αποφασιστικά λουλουδάτο σώμα. Ακόμα και λίγο τυράκι, καταλήγει να το μετατρέψει σε gourmeδοκατάσταση, και μετατρέπει το καθημερινό σε πλούσιο. Μου αρέσει όμως και με σολομό, αλλά και με μακαρονάδες θαλασσινές, όσο και με φρουτοσαλάτες με σαντιγί. Το χρησιμοποιώ συχνά σαν πασπαρτού, μιας και ταιριάζει με πολλά, και δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον. Εις υγείαν!

Comments

Popular Posts