5.29.2011

Πίτα της αγγλικής υπαίθρου...

 ¨Η τουλάχιστον αυτήν την πίτα πιστεύω ότι τρώνε. Η ζύμη είναι ίδια με της τάρτας, απλά έκανα διπλάσια ποσότητα, αφού ήθελα να την κάνω κλειστή.

Για την γέμιση άνοιξα το ψυγείο και την κατάψυξη και πήρα ότι είχα! Κιμά, κρεμμυδάκι, σκορδάκι, πιπεριά και ντοματούλα ( όλα ψιλοκομμένα), μαγειρεμένα με λαδάκι στην κατσαρόλα, ενώ στο τέλος υπέκυψα και πρόσθεσα και μια ιδέα παρμεζάνα. Ε μετά ξέρετε τα κλασσικά, άνοιξα τον πάτο της τάρτας σε βουτυρωμένη φόρμα, (έκανα ελαφριές τρυπίτσες) και γέμισα, σκέπασα με άλλο ένα φύλο, το οποίο στόλισα με απαραίτητες τρύπες, γιατί αλλιώς θα είχαμε έκρηξη μέσα στον φούρνο!
Ένα θα σας πω! την έχω φάει μέχρι και για πρωινό!

No comments: