11.16.2010

Μικρό ορεκτικό από το Λονδίνο


Μιλάμε για την νέα τάση στη Βρετανική πρωτεύουσα που επιτάσσει ότι όλοι οι γαστρολάτρεις που σέβονται τον εαυτό τους οφείλουν να χαρίσουν τόσο στην στοματική όσο και στην στομαχική τους κοιλότητα, την απόλαυση ζωντανών στρειδιών συνοδεία σαμπάνιας. Στα πληρέστατα food floors των μεγάλων πολυκαταστημάτων όπως το Selfridges και το Harrod's μπορεί κανείς να δει τα "Oyster Bar" όπου οι προνομιούχοι απολαμβάνουν την σαμπάνια και τα όστρακα τους. Εμείς τα γευτήκαμε στο Bayswater σε ένα υπέροχο bar restaurant (The commander) για ορεκτικό στο κυρίως πιάτο μας, μαζί με δύο ποτήρια Laurent-Perrier και πιστέψτε με άξιζε τον κόπο. Η ατμόσφαιρα έγινε μεμιάς γιορτινή και η κούραση (ταξιδεύαμε και περπατούσαμε όλη μέρα) εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

No comments: