10.18.2010

Σάλτσα από Αβοκάντο


Τι να πω! Έχουμε γίνει και λίγο διεθνείς. Η σάλτσα από αβοκάντο ή αλλιώς γουακαμόλε όπως την ξέρουμε συνήθως είναι εύκολη και γρήγορη στην προετοιμασία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πικάντικο ντιπ, ή και σαν συνοδευτικό στον καπνιστό σολομό ή ακόμη και σαν dressing σε κάποια σαλάτα. Αυτήν τη συγκεκριμένη την έφτιαξα με κρεμμύδι, αλλά προτιμώ το πράσο, και αλάτι, πιπέρι και στραγγιστό γιαούρτι. Όλα μαζί στο multi, και μετά το ρίχνω στη σαλάτα, ή όπως εδώ στον φλοιό του αβοκάντο.

No comments: